U bevindt zich hier: Groepen » 2017 - 2018 » Ontdekuren

Welkom!

Welkom op de startpagina van de ontdekuren. Op het Startblok willen we elk kind tot zijn recht laten komen. Dus ook leerlingen die meer uitdaging op verschillende gebieden nodig hebben. Daarom hebben wij ontdekuren voor de groepen 1 t/m 8, waarbij de leerlingen buiten de klas een uitdagende opdracht aangeboden krijgen.

De groepen 1 en 2 krijgen verrijkende opdrachten aangeboden binnen de klas en gedeeltijk buiten de klas door juf Kim.

Op maandagmorgen krijgt een aantal  leerlingen van groep 3 t/m 8 les van Juf Marjolein. Tijdens dit uur krijgen ze in groepjes verschillende onderwerpen aangeboden met verrijkende opdrachten, die ze de rest van de week kunnen maken in de eigen klas.

Te denken valt aan 'programmeren met Ozobots', het opstarten van je eigen bedrijf, leren hoe de oud Egyptenaren leefden en ga zo maar door.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen.

marjoleinschuchard@stichtingvco.nl