Een vliegende start

Woensdag 23 mei 2018 - Zoals u vast al heeft gezien, hangen er aan de verschillende zijdes va... Meer »

Kidspoint!

Woensdag 23 mei 2018 - Vrijdag 25 mei is er alweer de laatste Kids Point van dit seizoen! Het... Meer »

Avondvierdaagse en kleuter3daagse

Dinsdag 22 mei 2018 - Volgende week is het weer zover... Het sportieve wandelevenement staat... Meer »

Nieuwsbrief Rietmeen

Dinsdag 22 mei 2018 - De meivakantie is voorbij, dan wordt het wat rustiger op de Rietmeen. ... Meer »

Schoolkorfbal toernooi

Donderdag 26 april 2018 - Op dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei 2018 organiseert CKV Unitas/Persp... Meer »

Bekijk onze Facebook-pagina op facebook.com/cbshetstartblok

Het team van Het Startblok –  gevestigd in een modern, nieuw gebouw –  vindt het belangrijk om onze leerlingen te begeleiden in het leren. Met een ondernemende en uitdagende houding en 21th skills, willen we alle kinderen handvatten geven voor de rest van hun leven. Met modern onderwijs in een veilige en plezierige omgeving waarin leerlingen leren om op een prettige manier met elkaar om te gaan, ongeacht afkomst en cultuur. Daarbij besteedt Het Startblok veel aandacht aan beweging en gezond leven.

Klik hier voor een virtuele toer door onze school.

Onze speerpunten zijn:

Onderwijs voor Hoofd, Hart en Handen

Een mooi nieuw gebouw met de modernste voorzieningen

Plusklassen en een peuterspeelzaal in onze eigen school.

Veel aandacht voor uitdaging en ondernemende houding

Naschoolse opvang in het eigen schoolgebouw

Brede School-activiteiten voor alle leerlingen