(Gedeeltelijk) open!

Donderdag 23 april 2020 - De scholen gaan weer gedeeltelijk open.  We kijken er naar uit o... Meer »

Top ouders!

Donderdag 2 april 2020 - Veel waardering hebben we voor uw inzet bij het onderwijs aan uw kinde... Meer »

CJG via Teams

Donderdag 2 april 2020 - Er komt als ouder momenteel veel op je af. Nu je als gezin veelal bent... Meer »

Uitvaart donderdag 12 maart

Vrijdag 6 maart 2020 - Op donderdag 12 maart is er een uitvaartdienst in de Regenboog. H... Meer »

Meer muziek in de klas

Donderdag 23 januari 2020 - Afgelopen week zijn we gestart in de groepen 3 tot en met 8 met &... Meer »

Bekijk onze Facebook-pagina op facebook.com/cbshetstartblok

De website van CBS het Startblok is bedoeld voor algemene informatie. In het kader van AVG privacy wetgeving vermelden wij geen bijzonderheden op de pagina's van de groepen.

Het team van Het Startblok –  gevestigd in een modern, nieuw gebouw –  vindt het belangrijk om onze leerlingen te begeleiden in het leren. Met een ondernemende en uitdagende houding en 21th skills, willen we alle kinderen handvatten geven voor de rest van hun leven. Met modern onderwijs in een veilige en plezierige omgeving waarin leerlingen leren om op een prettige manier met elkaar om te gaan, ongeacht afkomst en cultuur. Daarbij besteedt Het Startblok veel aandacht aan beweging en gezond leven.

Klik hier voor een virtuele toer door onze school.

Onze speerpunten zijn: Onderwijs voor Hoofd, Hart en Handen

Een mooi nieuw gebouw met de modernste voorzieningen en een groen en duurzaam plein vanaf 2019

Plusklassen en een peuterspeelzaal in onze eigen school.

Veel aandacht voor uitdaging en ondernemende houding

Naschoolse opvang in het eigen schoolgebouw

Brede School-activiteiten voor alle leerlingen