Gezonde school

Donderdag 12 september 2019 - Vandaag hebben we het vignet 'Gezonde School' gekregen. Om 09.... Meer »

uitvaart 16 september

Donderdag 12 september 2019 - Maandag 16 september is er een uitvaartdienst in de Regenboog. Hi... Meer »

wijziging informatieavond

Maandag 2 september 2019 - Beste ouders,  De informatieavond voor de groepen 3a (juf Gina),... Meer »

kleuter3daagse!

Dinsdag 11 juni 2019 - De avondvierdaagse staat voor de deur! Wij willen dit niet ongemerkt v... Meer »

Gezonde school

Dinsdag 28 mei 2019 - Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet G... Meer »

Bekijk onze Facebook-pagina op facebook.com/cbshetstartblok

De website van CBS het Startblok is bedoeld voor algemene informatie. In het kader van AVG privacy wetgeving vermelden wij geen bijzonderheden op de pagina's van de groepen.

Het team van Het Startblok –  gevestigd in een modern, nieuw gebouw –  vindt het belangrijk om onze leerlingen te begeleiden in het leren. Met een ondernemende en uitdagende houding en 21th skills, willen we alle kinderen handvatten geven voor de rest van hun leven. Met modern onderwijs in een veilige en plezierige omgeving waarin leerlingen leren om op een prettige manier met elkaar om te gaan, ongeacht afkomst en cultuur. Daarbij besteedt Het Startblok veel aandacht aan beweging en gezond leven.

Klik hier voor een virtuele toer door onze school.

Onze speerpunten zijn: Onderwijs voor Hoofd, Hart en Handen

Een mooi nieuw gebouw met de modernste voorzieningen en een groen en duurzaam plein vanaf 2019

Plusklassen en een peuterspeelzaal in onze eigen school.

Veel aandacht voor uitdaging en ondernemende houding

Naschoolse opvang in het eigen schoolgebouw

Brede School-activiteiten voor alle leerlingen