Leuk om een keer kennis te maken.

 

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat je daarom goed voorlichten.
Onze school gaat voor ‘een vliegende start’, niet alleen voor onze kinderen maar juist ook voor jou als ouder/verzorger. Ben je benieuwd hoe wij dat doen?
Wij bieden de mogelijkheid om samen met enkele andere ouders  onze school te leren kennen.  Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. Je kunt dan de sfeer proeven en vragen stellen. Je zoon/dochter is van harte welkom!

Je kan je door middel van onderstaand formulier aanmelden voor een rondleiding.
Mocht er geen geschikte dag bij zitten, dan kun je in het lege tekstvak onderaan invullen welke dag en termijn uw voorkeur heeft.
Wij zullen dan contact met u opnemen.

Besluit je op basis van dit bezoek je kind aan te melden bij CBS Het Startblok? Dan is je zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom.
Eén tip: meld je kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Vul dan bij deze het Aanmeldingsformulier in! Deze mag op school worden ingeleverd.

Er zijn drie wendagen voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 jaar worden. Deze wendagen worden in overleg met u gepland. De onderbouwcoördinator zal ongeveer 6 weken voor de verjaardag van uw kind, contact met u opnemen voor het maken van afspraken. Voor kinderen die net voor of in de zomervakantie 4 jaar worden, organiseren wij een wenmoment voor de zomervakantie.

Leuk kennis te maken

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding aanvragen om kennis te maken met onze school.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school.

Rondleiding