Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Dat vinden wij super leuk

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat je daarom goed voorlichten. Wij bieden je de mogelijkheid om onze school te leren kennen. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. Je kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit je op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS Het Startblok? Dan is je zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Leuk kennis te maken

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding aanvragen om kennis te maken met onze school.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Vul dan bij deze het Aanmeldingsformulier in! Deze mag op school worden ingeleverd.

Er zijn drie wendagen voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 jaar worden. Deze wendagen worden in overleg met u gepland. De onderbouwcoördinator zal ongeveer 6 weken voor de verjaardag van uw kind, contact met u opnemen voor het maken van afspraken. Voor kinderen die net voor of in de zomervakantie 4 jaar worden, organiseren wij een wenmoment voor de zomervakantie.

Rondleiding / Gesprek aanvragen