Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Dat vinden wij super leuk

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS Het Startblok? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Leuk kennis te maken

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding aanvragen om kennis te maken met onze school.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Vul dan bij deze het Aanmeldingsformulier in! Deze mag op school worden ingeleverd.

Er zijn drie wendagen voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 jaar worden. Deze wendagen worden in overleg met u gepland. De onderbouwcoördinator zal ongeveer 6 weken voor de verjaardag van uw kind, contact met u opnemen voor het maken van afspraken. Voor kinderen die net voor of in de zomervakantie 4 jaar worden, organiseren wij een wenmoment voor de zomervakantie.

Rondleiding / Gesprek aanvragen