U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Koningsspelen 2018

vrijdag 13 april 2018 - 10:56:08 RSS

Vrijdag 20 april worden er op basisscholen in het hele land weer de Koningsspelen georganiseerd.
Uiteraard doen wij hier als school ook aan mee!
Kom allemaal sportief in de kleuren rood, wit, blauw en/of oranje naar school!! Het wordt namelijk een sportieve dag!

Alle kinderen worden om 8.30 uur op school verwacht. De kinderen gaan naar hun eigen groep en ontbijten dan gezellig in de groep. Wilt u uw kind een bord, beker en bestek meegeven in een plastic tas (bij de kleuters graag voorzien van naam).
Met een goed gevulde maag worden de Koningsspelen officieel geopend door juf Margreet Agterhuis, met onder andere de liederen het Wilhelmus, de zilvervloot en het Koningsspelenlied Fitlala!

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 gaan daarna spelletjes doen in gymzaal Biezenplein en op het schoolplein.
De leerkrachten van groep 1 en 2 nemen de gymschoenen mee naar de gymzaal.
De kinderen van groep 3 en 4 moeten hun eigen gymschoenen meenemen van thuis.

De kinderen van groep 8 gaan deze kinderen begeleiden. Om 12.00 uur zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 vrij.

De kinderen van de groepen 5 en 6 hebben deze ochtend een vossenjacht. De kinderen van groep 7 zijn de vossen. Het wordt een spannende jacht.
De groepen 5 gaan onder begeleiding door de wijk, we zijn nog op zoek naar begeleiders. (opgeven bij de leerkrachten van groep 5)

De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen voor deze ochtend. De o.r. zorgt voor een gezonde snack en wat te drinken.

Belangrijke zaken rondom het middagprogramma voor groep 5 t/m 8:
Rond 11.30 uur vertrekken we met de fiets naar het terrein bij de Sypel. Dit onder begeleiding van ouders. Om 15.15 uur stoppen deze activiteiten en fietsen de kinderen weer terug. U kunt ervan uitgaan dat we niet eerder terug zijn dan 16.00 uur.
De kinderen krijgen daar een kleine lunch. Geef uw kind gerust een extra boterham mee.
Graag de kinderen sportieve kleding en sportschoenen aan laten doen.

Wij hopen op een gezellige dag!

Hartelijke groeten,
Commissie Koningsspelen