U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Kerstfeest 2018

donderdag 6 december 2018 - 20:40:09 RSS

Kerstfeest 2018

Het ene jaar vieren we kerst in de kerk met ouders en kinderen. Het andere jaar vieren we het kerstfeest in de klas met alleen de kinderen.

Dit jaar vieren we kerst in de klas op vrijdag 21 december. Samen met je klas zingen, naar het kerstverhaal luisteren, samen vieren dat Jezus is geboren om Zijn liefde en licht te brengen op deze aarde.

We willen ook graag wat 'uitdelen' van die liefde.  Elk kind zal op die vrijdag een kaart maken voor een oudere, om diegene een hart onder de riem te steken. De kaarten zullen worden bezorgd bij ouderen in Harderwijk.

Als ouder bent u van harte welkom om samen gezellig te starten op het plein. Van 8.15- 8.45 uur is iedereen op het plein welkom voor een beker chocomel. Er is muziek en zang en tijd om even een praatje te maken met elkaar.

Rond 8.45 uur gaan de kinderen naar binnen en start het kerstfeest in de klas.

Alles op een rij:

Vrijdag 21 december: Kerstfeest in de klas (alleen de kinderen)

Van 8.15-8.45 uur: Chocomel en gezelligheid op het plein voor ouders en kinderen, met kerstwens door juf Margreet en muziek.

U krijgt van de leerkracht een overzicht (liturgie) van de kerstviering in de klas. Misschien leuk om de liedjes thuis ook nog eens te zingen?

Elk kind maakt een kerstkaart voor een oudere in Harderwijk.

10.00 uur: De kinderen krijgen drinken en wat lekkers van de OR

Groep 1 t/m 4: Om 12.00 uur vrij

Groep 5 t/m 8: Continurooster tot 14.00 uur.

Groep 5 t/m 8: Lunch waarbij ieder kind wat meebrengt (u krijgt hierover bericht via de leerkracht)

Het zou leuk zijn als de kinderen feestelijk gekleed op school komen

We hopen op een mooi Kerstfeest met elkaar!

De kerstcommissie

Juf Marloes- Juf Marlon- Juf Gina- Juf Bernadette- Meester Richard- Juf Janneke van den Berg- Juf Esther