U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Sport- en cultuurwijzer

dinsdag 5 februari 2019 - 18:20:08 RSS

De Sportwijzer en Cultuurwijzer gaat weer van start! Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 en hun ouders kunnen zich vanaf woensdag 13 februari 13.00 uur inschrijven voor kennismakingscursussen. Dit kan via de website www.sportwijzerharderwijk.nl of www.cultuurwijzerharderwijk.nl

Via school wordt er een flyer meegegeven. Hierin staan beknopt de sportcursussen beschreven. Op de website kunt u meer informatie over de cursussen vinden.

Kick-off 27 februari
De Sport en Cultuurwijzer trappen dit jaar af met een gave middag op 27 februari in sportcomplex de Sypel. Van 12.30 tot 15.00 kunnen deelnemers kennismaken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Nieuw dit jaar is dat ouders mee kunnen doen! Voor vragen hierover kunt u terecht bij GA! Buurtsportcoach Tijmen van Steinvoorn (tijmen@gaharderwijk.nl)

Inschrijven voor de kick-off kan via de website van de sport- en cultuurwijzer.

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Sport Harderwijk, via het e-mailadres sportwijzer@harderwijk.nl.