U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Pinksterviering in de kerk

vrijdag 24 mei 2019 - 14:30:04 RSS

Wist u dat één van de meest gestelde vragen op Google is: 'Wat is Pinksteren?'

Op woensdagavond 5 juni hopen we het Pinksterfeest met ouders en kinderen te  vieren in de Regenboog.
De kinderen zullen voor ons zingen en we zullen samen ontdekken wat Pinksteren eigenlijk inhoudt. Dominee Pieter Both helpt ons hierbij.

Er zijn 2 diensten.
De eerste dienst is van 18.15-19.00 uur (zaal open: 18.00 uur).
Deze dienst is voor de ouders en kinderen met de achternamen A tot en met familie Hazenberg.

De tweede dienst is van 19.15-20.00 uur.
Deze dienst is voor de ouders en kinderen met de achternamen vanaf de familie Helms tot en met Z.

We hebben de gezinnen zo verdeeld, omdat er dan voldoende ruimte is voor iedereen. De kinderen zitten bij hun eigen groep. U kunt uw kind vooraan afleveren en dan zelf een plekje zoeken. U kunt het groepswerk wat uw kind maakt over Pinksteren ook bewonderen in de Regenboog.

We kijken uit naar uw komst en hopen op een mooie dienst met elkaar!