U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Groep 6b: Winnaar liedjeswedstrijd!

Maandag 1 april 2019 - Het was de afgelopen twee weken erg spannend voor groep 6b.  Twee weken lang kon er op het liedje 'Stiekem'... Meer »

update: speelplein

Maandag 1 april 2019 - Wauw! Wat wordt het plein al mooi.  Inmiddels zijn de klussers hard aan het werk om een prachtige schoolplein... Meer »

Een zoon voor juf Eva

Vrijdag 22 maart 2019 - Juf Eva Teela en haar man Gerben kregen een zoon: Job.  Voor Sarah een broertje erbij! Van harte gefeliciteerd! ... Meer »

24 maart kinderdienst in de regenboog

Vrijdag 22 maart 2019 - Zondag 24 maart a.s. is er voor de kinderen van groep 1 t/m 8 een kinderdienst in de Regenboog (Hervormde Gemeente). Van... Meer »

parkeren 2 april

Donderdag 21 maart 2019 - Op dinsdagmiddag 2 april zal de start van het niieuwbouwproject gevierd worden. Naast de wethouder en andere projec... Meer »

Stem op ons liedje- Kinderen voor Kinderen

Woensdag 20 maart 2019 - Groep 6b heeft meegedaan met een wedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Ze hebben zelf een liedje gemaakt en hiermee zijn... Meer »

Kinderen voor kinderen liedjeswedstrijd

Woensdag 13 maart 2019 - Groep 6b heeft meegedaan aan een liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Uit ruim 100 inzendingen zijn zij geselect... Meer »

Kidspoint!

Woensdag 13 maart 2019 - 22 Maart is er weer Kidspoint (leeftijd 4 tm 12 jaar) in de Regenboog. Het is van 18:00 uur tot 19:30 uur. We gaan ... Meer »

Beste Bibliotheek van Nederland

Zaterdag 9 maart 2019 - Bibliotheek Noordwest Veluwe, locatie Harderwijk, is genomineerd voor de Beste Bibliotheek van Nederland-verkiezing 2019... Meer »

Start van het nieuwe schoolplein!

Dinsdag 19 februari 2019 - Daar gaat ie dan... maandag zijn de eerste werkzaamheden begonnen voor aanleg van ons nieuwe schoolplein. De kinderen ki... Meer »