U bevindt zich hier: Ouders » Ouderraad

NieuwsRSS

Pleinfeest

Vrijdag 7 juli 2017 - Wat een feest was ons jaarlijkse pleinfeest en wat werkte het weer goed mee! Iedereen die geweest is heeft zijn of haa... Meer »

Terugblik Koningsspelen 2017!

Dinsdag 13 juni 2017 - Koningsspelen 2017 Wat was het weer genieten met z’n allen. Na een heerlijk ontbijtje zijn de kinderen samen m... Meer »

De ouderraad is op zoek naar nieuwe leden!

Donderdag 20 april 2017 - De ouderraad heeft vanaf september 2017 plaats voor zes nieuwe, enthousiaste ouders die de ouderraad de komende jar... Meer »

Kerstviering

Vrijdag 20 januari 2017 - De kerstviering op school was dit jaar anders van opzet dan vorig jaar, maar de sfeer was er niet minder goed om! De kin... Meer »

Het OR-ledenteam.