U bevindt zich hier: Overblijven » Algemene informatie

Overblijven

De organisatie is in handen van “Brood& Spelen”. Op school kunnen de kinderen tussen de middag (niet op woensdag) overblijven. Het is de bedoeling dat ze zelf eten en drinken meenemen. Bij de groepen 1 en 2, hangt naast elk klaslokaal een intekenlijst voor één maand. U kunt hierop aangeven wanneer uw kind overblijft. Dit is voor de leerkrachten zodat duidelijk is welk kind over moet blijven.

Opgeven om over te blijven kunt u doen via de website www.broodspelen.nl of dmv de opgaveformulieren die in beide hallen van de school te vinden zijn. Voor vragen betreffende deze kaart, aanschaf en/of aanmeldingen kunt u zich wenden tot de coördinatrice voor het overblijven , mevr. Sietske Staal-Krisifoe, email: startblok@broodspelen.nl    Mobiele nummer: 0643676269

Klik hier om meer informatie te lezen over het overblijven op CBS Het Startblok.

Hier kunt u extra  informatie vinden over een cursus 'brood en spelen'.

Per 1 januari veranderen de tarieven voor het overblijven. Klik hier voor een overzicht.