U bevindt zich hier: Overblijven » Algemene informatie

Overblijven

De organisatie is in handen van “Brood& Spelen”. Op school kunnen de kinderen tussen de middag (niet op woensdag) overblijven. Het is de bedoeling dat ze zelf eten en drinken meenemen. Bij de groepen 1 en 2, hangt naast elk klaslokaal een intekenlijst voor één maand. U kunt hierop aangeven wanneer uw kind overblijft. Dit is voor de leerkrachten zodat duidelijk is welk kind over moet blijven.

Wanneer u uw kind(eren) wilt aanmelden of afmelden voor de TSO voor een bepaalde dag kunt u bij Betty Meijering terecht. Zij is telefonisch (en per whatsapp) bereikbaar op 06-34676269. (Maandag. dinsdag en donderdag van 09.00-13.00 uur) of via de mail startblok@broodspelen.nl. Graag de namen van de kinderen en de groep erbij vermelden.

Klik hier om meer informatie te lezen over het overblijven op CBS Het Startblok.

Hier kunt u extra  informatie vinden over een cursus 'brood en spelen'.