U bevindt zich hier: Overblijven » Mededelingen

NieuwsRSS

Tariefswijziging Brood en spelen

Dinsdag 21 november 2017 - Op onze school wordt de tussenschoolse opvang verzorgd door Brood & Spelen. Per schooljaar 2017-2018 zal het tarief ... Meer »

Tosti rooster

Dinsdag 21 november 2017 - Tosti-dag Rooster van 23 oktober tot 22 december Even weken Maandag – groep 3a en 3b Dinsdag – groep 2a en... Meer »

Nieuwsbrief TSO

Donderdag 9 november 2017 - Klik hier voor de nieuwsbrief van oktober. ... Meer »

Nieuwsbriefs TSO

Maandag 4 september 2017 - Klik hier voor de nieuwsbrief van juli 2017. ... Meer »

Overblijfmedewerkers gezocht!

Maandag 4 september 2017 -  Gezocht: overblijfmedewerkers TSO het Startblok klik hier voor de flyer. ... Meer »

Uitslag botenwedstrijd Stichting Brood & Spelen en Vinea Vakanties

Woensdag 31 mei 2017 - Zoals jullie weten, is een paar weken geleden de botenwedstrijd gestart van Stichting Brood & Spelen en Vinea Vakant... Meer »

wedstrijd

Dinsdag 16 mei 2017 - Stichting Brood & Spelen heeft in samenwerking met Vinea Vakanties een wedstrijd opgezet voor de overblijfkinderen... Meer »

Bouw je eigen boot van gerecycled en kosteloos materiaal en WIN een supergave prijs!

Donderdag 20 april 2017 - Stichting Brood & Spelen gaat een samenwerking aan met Vinea Vakanties! Om dit te vieren is er een wedstrijd opgez... Meer »

Nieuwsbrief april

Dinsdag 4 april 2017 - Klik hier voor de nieuwsbrief ... Meer »

Tosti's